Norime Jums pristatyti naują Nubassa produktą - Nubalan Ferm CL / AF, Nr. 457010.
Tai skystas, fermentuotas prieskonių ekstraktas be deklaruojamų alergenų, tinkantis visų rūšių mėsos produktams. Nubalan Ferm CL / AF natūraliu būdu apsaugo nuo bakterijų ir pelėsio augimo. Deklaruojamas kaip prieskonių ekstraktas. Sudedamosios dalys: svogūnas, imbieras, gvaizdikėlis ir muskatas.
Smulkintoje mėsoje (dozuotė 20 g /kg):
- mikroorganizmų augimą sulėtina 6 dienas;
- bakterijų, kurios gamina pieno rūgštį, augimą sulėtina 5 dienas;
- ilgiau išlieka šviežios mėsos spalva.
Mėsos produktuose (dozuotė 20 g /kg):
- stabdo patogeninių mikroorganizmų augimą;
- bakterijų, kurios gamina pieno rūgštį, augimą sulėtina ne mažiau kaip 30 dienų;
- apsaugo nuo slėgio dėmių atsiradimo ir spalvos išblukimo kepamose dešrelėse.
Žuvies produktuose mikrobų augimas sulėtėja iki 5 dienų.
Paukštienos produktuose (dozuotė 30 g /kg):
- 100% sustabdo Salmonella augimą.
Produkto Nubalan Ferm CL / AF naudojimas:
- įvedamas gamybos proceso pradžioje,
- gaminant sūrymą dozuoti į vandenį,
- marinuojant žuvį - ištirpdyti vandenyje ir pamerkti žuvį maždaug 30 sekundžių į tirpalą, tada leisti tirpalui visiškai įsigerti į paviršių.