Nubassa produktas gerinantis mikrobiologiją ir stabdantis pelėsio augimą

 

Norime Jums pristatyti naują Nubassa produktą - Nubalan Ferm CL / AF, Nr. 457010.

Tai skystas, fermentuotas prieskonių ekstraktas be deklaruojamų alergenų, tinkantis visų rūšių mėsos produktams. Nubalan Ferm CL / AF natūraliu būdu apsaugo nuo bakterijų ir pelėsio augimo. Deklaruojamas kaip prieskonių ekstraktas. Sudedamosios dalys: svogūnas, imbieras, gvaizdikėlis ir muskatas.

 

Smulkintoje mėsoje (dozuotė 20 g /kg):

- mikroorganizmų augimą sulėtina 6 dienas;

- bakterijų, kurios gamina pieno rūgštį, augimą sulėtina 5 dienas;

- ilgiau išlieka šviežios mėsos spalva.

 

Mėsos produktuose (dozuotė 20 g /kg):

- stabdo patogeninių mikroorganizmų augimą;

- bakterijų, kurios gamina pieno rūgštį, augimą sulėtina ne mažiau kaip 30 dienų;

- apsaugo nuo slėgio dėmių atsiradimo ir spalvos išblukimo kepamose dešrelėse.

 

Žuvies produktuose mikrobų augimas sulėtėja iki 5 dienų.

 

Paukštienos produktuose (dozuotė 30 g /kg):

- 100% sustabdo Salmonella augimą.

 

Produkto Nubalan Ferm CL / AF naudojimas:

- įvedamas gamybos proceso pradžioje,

- gaminant sūrymą dozuoti į vandenį,

- marinuojant žuvį - ištirpdyti vandenyje ir pamerkti  žuvį maždaug 30 sekundžių į tirpalą, tada leisti tirpalui visiškai įsigerti į paviršių.