Nubassa produktai veganiškų ir vegetariškų gaminių gamybai

NAUJIENA!!!

 

 

Žmonės vis dažniau ir dažniau renkasi mėgautis sveika mityba ir gyvenimo būdu. Veganiška ir vegetariška mityba puikiai atitinka šiuolaikines tendencijas.

Tai nereiškia, kad teks daug ko išsižadėti. Jūsų laukia daugybė gardžių staigmenų, kurias nesunkiai pagaminsite, padedami Nubassa naujai sukurtos veganiškų ir vegetariškų produktų programos.

Pagrindiniai pranašumai ir tai ką siūlo Nubassa kompanija:

* įvairūs prieskoniai, marinatai ir malti džiūvėsėliai;

* produktai, skirti greitai ruošti veganiškus padažus;

* veganiškos alternatyvos specialiems mėsos kukulių, mėsainių, virtų ir keptų dešrų patiekalams ruošti;

* veganiškos ir vegetariškos greitojo paruošimo prekės;

* daugelio produktų sudėtyje nėra „E“ maisto priedų ir alergenų, kurie turi būti nurodyti etiketėse.

 

Keletas vegetarų ir veganų grupių:

Veganai– asmenys, visiškai nevartojantys gyvulinės kilmės produktų (pvz., mėsos, žuvies, kiaušinių, pieno, medaus ir kt.) ir nemėgstantys naudoti gyvulinės kilmės gaminių (pvz., odos, pūkų ir kt.).

Vegetarai– asmenys, nevartojantys gyvulinės kilmės produktų (pvz., mėsos, žuvies, kiaušinių, pieno, medaus ir kt.).

Ovo vegetarai– asmenys, nevartojantys gyvulinės kilmės produktų, išskyrus kiaušinių produktus.

Lakto vegetarai– asmenys, nevartojantys gyvulinės kilmės produktų, išskyrus pieno produktus.

Ovo-lakto vegetarai– asmenys, nevartojantys gyvulinės kilmės produktų, išskyrus kiaušinių ir pieno produktus.

Pesketarai– asmenys, nevartojantys gyvulinės kilmės produktų, išskyrus žuvį ir žuvies produktus.

Fleksitarai– asmenys, kurie valgo vegetarišką / veganišką maistą laikinai arba vartoja mėsą tik tam tikromis progomis.