APIE PRODUKTUS

 Gastronominiai skoniai

„BLUE MOUNTAIN FLAVORS“ ‒ tai puikių technologinių savybių kvapiosios medžiagos, naudojamos gastronominiams gaminiams ruošti. Pagrindinė šių medžiagų gamybos ypatybė yra išskirtinė reakcijų, vykstančių gaminant maistą, imitacijos technologija. Šios technologijos rezultatas ‒ natūralaus skonio ir kvapo produktai.

„BLUE MOUNTAIN FLAVORS“ dirba rinkoje nuo 1988 metų! Pagrindiniai „BLUE MOUNTAIN FLAVORS“ produktų privalumai:
• natūralūs skonis ir kvapas;
• galimybė juos naudoti skirtingoms gastronomijos produktų grupėms;
• atsparūs šilumos poveikiui;
• galimybė koreguoti probleminių žaliavų skonį;
• mažas rekomenduojamas kiekis.
NAUDOJIMAS
„BLUE MOUNTAIN FLAVORS“ kvapiosios medžiagos sėkmingai naudojamos gaminant jautienos ir paukštienos produkciją, koldūnus, smulkintos mėsos pusgaminius, mėsainius, maltos mėsos įdarus, mėsos duoną, paštetus ir mėsos konservus, taip pat dešreles, sardeles, virtos dešros gaminius, virtas rūkytas ir parūkytas dešras.