APIE PRODUKTUS

Tai labai didelės koncentracijos, natūralaus skonio ir kvapo ingredientai, gaunami naudojant fermentines technologijas, užpatentuotas JAV.

BB skirti pagerinti produkto skonines ir fizines savybes.
BB gali būti naudojami kaip pakaitalas sviestui, grietinėlei, sūriui ir kitiems savo sudėtyje pieno turintiems produktams.
BB yra nepakeičiamas konditerijos, ledų, sriubų, padažų, kremų, užpilų, glajų gamyboje, margarino, lydytų sūrių taip pat duonos – pyrago gaminiuose.

                                                                                               

BUTTER BUDS NAUDA IR PRITAIKYMAS PRODUKTAMS

* praturtina žemo riebumo gaminių skonį ir pagerina jų savybes;

* mažina gaminio savikainą neprarandant gero skonio savybių;

* padeda užmaskuoti poskonį, pavyzdžiui, funkcinių priedų ir saldiklių;

* subalansuoja skonių visumą.

 

BUTTER BUDS PRIVALUMAI

100 % Natūralus;

Nėra genetiškai modifikuotas;

Lengvas naudojimas;

Laikymo trukmė 18 mėnesių;

Pailgėjęs produktų galiojimo laikas;

Skoninių ir aromatinių savybių pagerėjimas;

Gaminio struktūros ir savybių pagerėjimas;

Talpumas (produkto laikymas nereikalauja daug vietos).

 

BUTTER BUDS NAUDOJIMAS LEIDŽIA

Daugeliu atveju ne tik sumažinti sviesto, grietinėlės ar kakavos sviesto naudojimą, bet ir išlaikyti arba pagerinti skonines ir aromatines produkto savybes.
Nepriklausomai nuo metų laiko ir vietos, iš kurio gaunamas pienas, produkto skoninės ir aromatinės savybes išlaikyti nepakitusias ištisus metus.
Naudoti dietiniuose produktuose.
Mažinti cholesterolio kiekį produkte.
Sumažinti riebumą.
Pagerinti konsistenciją.

Daugiau informacijos www.bbuds.com